Blanketten udskrives således:
Klik på ovenstående link "indmeldelsesblanket".
Dokumentet åbnes som en PDF-fil og kan herefter udskrives. 
Indmeldelse til Nørager Fitness:

Udskriv ovenstående blanket. Blanketten skal udfyldes uanset om du er ny medlem eller om du tidligere har været registreret som medlem. 
 
Blanketten kan afleveres i postkassen på 1. sal ved indgangen til fitnesscentret eller til kasserer: Dien Thi Tran, Anlægsvej 27, 9610 Nørager.

Husk at udfylde alle felter på blanketten, da det alle oplysninger er nødvendige i forhold til registrering af dit medlemsskab. Husk også dato og underskrift.
Det er vigtigt, at du oplyser din mailadr. og tlf.nr. så vi kan komme i kontakt med dig, hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med din indmeldelse.
Uden tlf.nr. kan du heller IKKE bruge vores online booking.

Nyheder og anden information sendes pr. mail og via opslag på vores facebook side "Nørager Fitness".

Betaling via en bankoverførsel til vores kontonr.: 9070-9491730169 eller mobilpaynr. 58119. Vi modtager ikke kontanter, da vi ikke ønsker, at vores instruktører skal have en evt. risiko ved kontanthåndteringen.

Når vi har registreret din indbetaling, vil vi i løbet af den førstkommende weekend lave din nøglebrik. Du modtager en mail, når din nøglebrik kan afhentes i centret. Afhentning tidspunket vil være fra mandag-torsdag fra kl. 17-21. Har du spørgsmål til indmeldelse kontakt:
Formand: Jesper Hansen på tlf. 21 77 29 65

Kasserer:    Dien Thi Tran på tlf. 22 49 28 60 (efter kl. 16.00)
 

Nørager Fitness | Sortebakkehallerne | 9610 Nørager | Tlf.: +45 21772965 | mail: noragerfitness@gmail.com